Web administrator

Web administrator

Želite da napravite web sajt ili onlajn prodavnicu ali ne umete da programirate? Nije problem. Gotova CMS rešenja omogućavaju vam izradu web sajtova raznih namena a da pritom ne morate da napišete ijednu liniju koda.

Kurs obuhvata znanja i veštine potrebne za samostalni rad, izradu i održavanje web sajtova i prodavnica na popularnim CMS platformama. Sastoji se iz tri modula: Joomla!, WordPress i e-Commerce. Moduli Joomla! i WordPress osposobljavaju vas da samostalno napravite i održavate web sajtove zasnovane na istoimenim CMS platformama. Modul e-Commerce obuhvata dva popularna e-commerce rešenja, za Joomla! i WordPress, i osposobljava vas da napravite i održavate onlajn prodavnicu.

Po završetku kursa usvojićete znanja i veštine potrebne za samostalni rad. Moći ćete da samostalno napravite i održavate web sajtove raznih namena – prezentacija, portfolio, blog, katalog proizvoda, prodavnica – od početka do kraja.

Pored praktičnog znanja dobijate i odgovore na osnovna pitanja u vezi karijere. Saznaćete kako i gde možete da predstavite svoje veštine, ponudite svoje usluge, procenite posao i rokove, naplatite svoj rad… Ukratko – stičete sve uslove da postanete uspešan freelancer.

Ukoliko imate dobro predznanje iz neke od ovih oblasti, module je moguće pohađati i kao zasebne kurseve.

Web administrator se sastoji iz tri modula: Joomla!
WordPress
eCommerce

U okviru modula pokriva se:
Upoznavanje sa principima funkcionisanja weba
Podešavanje radnog okruženja
Joomla!
WordPress
Joomla-zasnovan e-commerce: VirtueMart
WordPress-zasnovan e-commerce: WooCommerce