Web developer

Želite dobro plaćen posao, fleksibilno radno vreme, raznovrsne projekte? Web developer je zanimanje čija popularnost konstantno raste. Web developer može raditi sam ili u timu, po projektu ili u firmi. Mogućnosti zaposlenja nisu ograničene samo na softverske kompanije – web developeri se najčešće bave freelancing-om.Kurs počinje od nule, bez ikakvog potrebnog predznanja o programiranju. Sastoji se iz tri modula: HTML&CSS, JavaScript&jQuery i PHP&MySQL. Moduli se održavaju jedan za drugim i postepeno vas uvode u svet web developmenta.

Po završetku kursa usvojićete znanja i veštine potrebne za samostalni rad, izradu i održavanje web sajtova i aplikacija od početka do kraja. Moći ćete da kreirate širok spektar web aplikacija
Pored praktičnog znanja dobićete i odgovore na osnovna pitanja u vezi karijere u web developmentu. Saznaćete kako i gde možete da predstavite svoje veštine, ponudite svoje usluge, procenite posao i rokove, naplatite svoj rad… Ukratko – stičete sve uslove da postanete uspešan freelancer.
Ukoliko imate dobro predznanje iz neke od oblasti, module je moguće pohađati i kao zasebne kurseve.

Kurs se sastoji iz tri modula: 
HTML&CSS (20 casova) 
JavaScript&jQuery (20 casova) 
PHP&MySQL (40 casova) 

U okviru modula pokrivaju se sledeće teme: 
Upoznavanje sa principima funkcionisanja weba 
HTML 
CSS 
Uvod u Bootstrap i responsive design 
JavaScript 
jQuery 
Upotreba JavaScript biblioteka 
Podešavanje radnog okruženja za razvoj u PHP-u 
PHP 
MySQL 
Zaštita aplikacija od hakerskih napada 
Izgradnja sistema za upravljanje sadržajem – CMS